ТРЦ «Термінал»: закриють на карантин? | Трибуна

image
13 Березня 2020, 19:20
Поділитися:

Сьогодні, 13 березня, під головуванням міського голови Ігоря Сапожка відбулось позачергове засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За його результатами вирішили звернутися до ТРЦ «Термінал» щодо заборони розваг через пандемію коронавірусу. Про це повідомляє Броварська міська рада. У торговельному центрі «Трибуні» розповіли, що сьогодні вони ще працюють, а чи відкриються вже завтра – невідомо.

Як зазначили в Броварській міській раді, комісія з ТЕС та НС звернеться до адміністрації ТРЦ «Термінал» задля заборони проведення на території та в приміщеннях комплексу розважальних, культурних, політичних, спортивних, соціальних, релігійних та інших заходів. Окрім того, проситимуть/вимагатимуть виключити планування таких заходів, у тому числі за участі іноземців –до стабілізації ситуації.

За телефоном торговельно-розважального центру «Термінал» нашому журналісту розповіли, що сьогодні всі заплановані заходи відбудуться. А от завтра і в наступні дні – невідомо. У закладі попросили потенційних відвідувачів завчасно телефонувати до них у той самий день, коли вони планують відвідати той чи інший масовий захід у їхніх стінах.

Фото – Антон Раков, © «Трибуна-Бровари»

Читайте також:

В Україні ввели карантин: навчання припинене, заборонені масові заходи, авіасполучення обмежать

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари