У Києві завершилося місячне тестування є-квитка: що далі?

image
13 Березня 2020, 18:49
Поділитися:

12 березня офіційно завершилося тестування Kyiv Smart Card. 

У рамках тестування 200 учасників користувалися синіми картками у всіх видах громадського транспорту, ділилися враженнями, позитивними та негативними моментами у спеціальному чаті, а також на своїх сторінках у Facebook.

Для об’єктивності дослідження до числа тестувальників обрали представників різних категорій населення: студентів, пенсіонерів, людей, які мають роботу, безробітних. До числа тестувальників увійшла і журналістка «Вечірнього Києва».

Юрій Назаров прокоментував тестування Е-квитка у Києві

– Під час тестування ми вже встигли виправити якісь помилки і розширити функціонал, але на цьому не зупиняємося точно, – написали організатори в чаті для тестувальників.

Учасників тестування попросили заповнити форми за підсумками тестування.

– 20 березня наша команда офіційно презентує результати тестування у форматі відповідей на актуальні запитання містян. Учасники та жителі міста будуть проінформовані про виявлені недоліки системи та терміни, в рамках яких технічна команда зможе їх усунути задля зручності пасажирів, – написала команда Kyiv Smart Card у каналі в Telegram.

Що не так зі Smart Card: 5 актуальних зауважень від тестувальників

– Ми висловлюємо щиру подяку всім учасникам тестування, які відгукнулися і допомогли нам покращити сервіс єдиного електронного квитка, – додають представники команди е-квитка.

З Kyiv Smart Card зняло дві поїздки за один раз: інструкція для столичного пасажира

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ