Пора прибрати місто після зими

image
13 Березня 2020, 16:18
Поділитися:

Пора прибрати місто після зими Начальник відділу ЖКГ виконкому Вишневої міської ради Олександр Волков закликає долучитися до загальноміської толоки

«Традиційно, по завершенню зими в місті, проводиться двомісячник з благоустрою і санітарної очистки територій. І хоча, в цьому році, зими практично не було, але ми не будемо зраджувати традиції.

Основну увагу треба приділити дорогам. Плануємо ямковий ремонт дорожнього покриття в об’ємі приблизно до 1 тис кв м, відновимо зовнішній вигляд дорожних знаків та дорожньої розмітки. Великі роботи чекають у сфері озеленення, треба обрізати омелу з дерев. Буде проведена розконсервація систем поливу у скверах, які встановлено в минулі роки на Південній та на Північній сторонах міста. Крім того, буде розконсервовано фонтан. Також комунальників чекає великий об`єм робіт з упорядкування міського кладовища: прибирання та вивозу сміття.

Хочу скористатися нагодою і закликати керівників підприємств та організацій Вишневого не чекати допоки прийдуть інспектори з благоустрою. За кожним підприємством закріплена певна територія, наприклад, від паркану до проїжджої частини або тротуар, чи зелена зона. Давайте разом зробимо місто чистішим, не перекладаючи цю роботу виключно на комунальників.

Якщо якісь політичні партії, чи громадські організації самостійно виявлять ініціативу щодо проведення толоки або ж висадки зелених насаджень, ми допоможемо з спеціалістами та інвентарем. Принагідно хочу подякувати хлопцям-дзюдоїстам і всім іншим людям, які займаються благоустроєм парку – маю надію, що ця допомога з боку небайдужих вишнівчан буде продовжуватися і надалі.

Дата загальної толоки оголошуватиметься з врахуванням санітарно-епідеміологічної ситуації в країні».

 

Джерело: Офіційний веб-сайт Вишневої міської ради