Весняні дива у ритмі джазу

image
13 Березня 2020, 15:44
Поділитися:

Опубліковано: 06 березня 2020

Чудові концерти «Весняні дива» відбулися минулої суботи у Вишгородському міському центрі творчості «Джерело». Тут вітали матусь, бабусь, сестричок з приходом чарівної весни, бажали квітнути, як вона, дарували красиві хореографічні й вокальні виступи.

У двох дійствах участь взяли відомі персонажі казки «Пригоди Аладіна». Їх ролі виконали актори театральної студії «АТОС» (керівник Ольга Хуторна). Яскравими й водночас зворушливими були найменші учасники – солісти вокального колективу керівника Олени Єрсак-Касенич «Helen-solo» — Аня Бондаренко, Ізабела Шаньова, Ярослава Момотюк, і маленькі «падедансики», які ретельно готувалися до виступу зі своїм керівником Катериною Барладян.
У другому концерті дзвіночками звучали голоси юних вихованців вокального колективу «Полузір’я» про «веселкове дитинство», «Я – маленький козак» — пишався соліст Максим Кривобоков, а колектив народного танцю «Вишеград» вражав масовими красивими синхронним таночками.
Вечірній святковий концерт «Весна в ритмі джазу» погодились провести відомі герої фільму «В джазі тільки дівчата» — Сью, Бінсток, Джо, Джеррі (Марина Іллєнок, Вячеслав Гапсалямов, Артем Демидчук, Андрій Махній). «Дівчата» так запалювали, що жодного байдужого глядача не залишилось у залі, як і від позитивних, життєстверджуючих, драйвових художніх номерів старших вихованців.
Вела за собою казкових героїв, вокалістів і танцівників неззмінна ведуча джерельних заходів, неперевершена актриса, художній керівник закладу Марина Іллєнок.
Жінкам-гостям «Джерела» бажали бути музами для своїх чоловіків, найкращими мамами для своїх дітей і просто коханими та щасливими.
Директор Центру творчості Наталія Кисіль також привітала жінок, наголосивши на тому, що святкові концерти продовжаться, адже діти підготували дуже багато художніх номерів, а ще – подарунків для мам і бабусь під час занять у гуртках декоративно-вжиткового напрямку.
Подарунками для мам стали й численні перемоги джерельних колективів та окремих вокалістів на конкурсах різного рівня, які вони здобули напередодні весняного свята.
Заступник директора закладу Оксана Миненко дякувала педагогам за участь у концертах, зазначивши, що дійства були підготовлені «творчо, яскраво, професійно, на достойному рівні вікових можливостей вихованців».
Тим часом весняні концерти в «Джерелі» тривають!
Валентина ЯКОВЕНКО

Джерело: Газета Вишгород