Уже на Житомирщині: в Україні зафіксували нові випадки коронавірусу | Трибуна

image
13 Березня 2020, 09:01
Поділитися:

В Україні виявили два нові випадки коронавірусної інфекції. Заразилися пенсіонерка з Житомирщини та 64-ий чоловік із Чернівецької області. Про це йдеться в повідомленнях Міністерства охорони здоров’я України та ЗМІ.

Дослідження проводила вірусологічна референслабораторія Центру громадського здоров’я, зазначають у МОЗ. Пацієнти ізольовані, їм надають симптоматичне лікування. Особи, що контактували із хворими, перебувають під наглядом медиків.

Як зазначають ЗМІ, на Житомирщині, а саме у Радомишлі, захворіла 70-річна жінка, яка нещодавно повернулася з Польщі. Вона не одразу звернулась до лікарів і не самоізолювалась, а ходила до церкви та приймала гостей.

За інформацією МОЗ, дружина нововиявленого інфікованого чоловіка з Буковини повернулася з Італії протягом останніх 14-ти днів. У ЗМІ вказують, що чоловікові 64 роки, його стан стабільний.

Раніше в Україні був зафіксований 1 випадок коронавірусу COVID-19 – у чоловіка в Чернівцях, який із дружиною подорожував Італією. Наразі стан пацієнта задовільний.

Читайте також:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари