Бізнесменам на вул. Головатого, 15 начхати на порядок

image
12 Березня 2020, 11:33
Поділитися:

Перший поверх багатоквартирного будинку на вул. Головатого, 15, де підприємці орендують комунальні приміщення, роками стоїть без ознак благоустрою як фасадів, так і прилеглої території.

Економні підприємці змушують містян «милуватися» обдертими, нефарбованими фасадами і обшарпаними вивісками, спотикатися на напівзруйнованих сходах, переступати через сміття біля клумб. І це при тому, що торік перед будинком за кошти із міського бюджету проклали новий тротуар, відремонтували дорогу, нанесли розмітку, встановили паркан. Але підприємці дозволяють собі працювати по-старому і безкарно. І офіційний Бориспіль не в силах вплинути на горе-бізнесменів. Коли місто візьметься за недобросовісних орендарів, «Вісті» запитали у керівника відділу контролю за благоустроєм Рустама Хамракулова.

За словами Хамракулова, всі комерційні об’єкти на вул. Головатого, 15 внесені в план роботи на наступний тиждень. «Орендарям вручать приписи і вони будуть зобов’язані навести лад на прилеглій території та відремонтувати фасади комерційних об’єктів. На усунення недоліків дається п’ять днів, інакше на орендарів чекає адміністративний протокол та штраф», — пообіцяв Хамракулов. — Наші дії будуть жорсткими. Наступний штраф може бути у дво- і трикратному розмірі, а далі подання до суду про розірвання договору оренди», — зазначив він.

Нагадаємо, торік «Вісті» писали і знімали сюжет, де висвітлювали безлад на вул. Головатого, 15 і спеціаліст відділу контролю за благоустроєм обіцяв, що підприємців змусять прибрати безлад, але проблема не зрушилася з місця. Чи буде цьогорічна спроба вдалою — є великі сумніви.

Бізнесменам на вул. Головатого, 15 начхати на порядокБізнесменам на вул. Головатого, 15 начхати на порядокБізнесменам на вул. Головатого, 15 начхати на порядокБізнесменам на вул. Головатого, 15 начхати на порядокБізнесменам на вул. Головатого, 15 начхати на порядокБізнесменам на вул. Головатого, 15 начхати на порядок

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама