Олена Зеленська відвідала НВК «Гімназія «Перспектива»

image
12 Березня 2020, 10:29
Поділитися:

Перша леді та кулінарний експерт Євген Клопотенко проінспектували меню НВК «Гімназія «Перспектива», в якій впроваджено програму Євгена «Нове шкільне харчування Cult Food». Про це повідомляє Інформаційна агенція «Погляд».

Якісно свіже меню, раціонально підібрані смакові поєднання, естетично подана їжа, можливість обрати страву на свій смак – ось лише частина нововведень, які пропонує ця програма.
«На практиці у школах, які відвідали, це має такий вигляд: декілька страв, серед яких учні можуть обрати саме ту, яку хочеться; комп’ютерні програми для розрахунку калорій та різноманітності меню; обов’язковий контроль потенційних алергенів у стравах, про які заздалегідь попереджають (наприклад, цитрусові, молоко). Результат – гарантовано нагодовані діти, бо на власні очі бачила, як їм смакує (я теж не втрималася й скуштувала локшинник з молочним соусом – справді смачно!), та задоволені батьки», – розповіла дружина президента.

Зазначимо, що дітям дійсно подобається нове меню, а батьки школярів нарешті впевнені, що у навчальному закладі їхні нащадки отримують збалансоване та корисне харчування.

Нове Шкільне Харчування – це проект з покращення культури харчування у школах України, заснований кулінарним експертом Євгеном Клопотенко. 

Метою програми «Нове шкільне харчування» є підвищення та поширення рівня культури здорового харчування у навчальних закладах.

У рамках проекту було розроблено «Збірник рецептів страв для харчування дітей шкільного віку в навчальних та оздоровчих закладах», а також план впровадження нової шкільної культури харчування у шкільні їдальні по всій Україні.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама