У Броварах почали дезінфекцію: борються з коронавірусом. ФОТО | Трибуна

image
11 Березня 2020, 09:12
Поділитися:

Відучора працівники комунального підприємства «Бровари-Благоустрій» почали дезінфікувати місто. Таких заході уживають задля посилення безпеки через можливе поширення коронавірусу. Про це повідомляють у Броварській міській раді.

Для дезінфекції використовують засіб «Еконорм DEZ Актив», кажуть можновладці. Із оприлюднених фото видно, що комунальники проводять миття за допомогою прибиральної техніки.

Натисніть на зображення, щоби побачити в повному розмірі

Чиновники вказують, що обробляють засобом павільйони очікування на вулицях Броварів, ігрові форми на дитячих майданчиках і лавки в парках і скверах. Окрім того, дезінфекцію проводять у закладах освіти, культури та торгівлі.

Як зазначають у броварському відділі лабораторних досліджень, минулого тижня фахівці перевірили 4 перукарні – жодного відхилення від норм не виявили.

Окрім того, була проведена певна роз’яснювальна робота: поширили пам’ятки та листівки з рекомендаціями щодо запобігання захворюванням, в тому числі коронавірусу.

Як зазначають ЗМІ, сьогодні Кабінет Міністрів України розгляне питання запровадження в державі карантину із закриттям шкіл і скасуванням масових заходів.

Читайте також:

Уряд створив інформаційну сторінку про коронавірус в Україні
В Україні закриють школи та заборонять масові заходи через коронавірус, – МОЗ
Через коронавірус в Україні хочуть змінити правила виклику «швидкої». ВІДЕО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари