ЗНО-2019: Пробне тестування, тести онлайн та відеокоментарі фахівців

image
21 Березня 2019, 13:03
Поділитися:

Цього року зовнішнє незалежне оцінювання в Україні складатимуть 308 тисяч абітурієнтів. Вони вже зареєструвалися для проходження тестування.

До 25 травня є час, щоб внести зміни в персональні дані або усунути причини відмови в реєстрації.

Бажання перевірити свої сили і пройти пробне тестування виявили 165 тисяч вступників.

16 березня відбулося пробне ЗНО з української мови і літератури, а вже 23 березня свої знання перевірятимуть з історії України, математики, англійської, німецької, французької, іспанської мов, біології, географії, фізики, хімії.

Для всіх, хто не зареєструвався на пробне ЗНО, тести будуть доступні онлайн. А на безкоштовній платформі «Be smart» доступні відеоогляди завдань пробного ЗНО та фахові пояснення.

«В абітурієнта завжди, як правило, виникає відчуття, що він правий, вибираючи той чи інший варіант відповіді, незважаючи на той варіант, який український центр оприлюднює на своєму сайті. Виходячи з цієї логіки міркування, український центр відгукнувся на пропозицію «Be smart», «Eduget», щоб записати відеокоментар для кожного із предметів. Фахівець ретельно коментуючи завдання дає відповіді, чому саме цей варіант є правильний, а не інший», – розповів в. о. директора Українського центру оцінювання якості освіти Валерій Бойко.

Читайте також: В Україні збільшать розмір страхових виплат з автоцивілки – гендиректор МТСБУ

Читайте також: Володимир Шевченко: Автоцивілка в Україні не подорожчає

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV