Консультації із розміщення реклами у Києві можна отримати онлайн

image
6 Березня 2020, 17:30
Поділитися:

Відтепер підприємці можуть отримати консультації щодо розміщення рекламних засобів за правилами у режимі он-лайн.

Про це повідомив начальник Управління з питань реклами КМДА Олександр Смирнов.

– Кожного вівторка до нас на консультації приходять безліч людей. Усі  вони знаходяться в одному закритому приміщенні, а на сьогодні, з причини  різноманітних вірусів та захворювань, це стає небезпечно. Тому ввели необхідні міри для безпеки наших громадян. Ми тестуємо нову функцію – консультації он-лайн. Кожен зможе отримати потрібну йому інформацію  просто з дому. А якщо ця функція стане популярною, то ми її залишимо на  постійній основі, – наголосив Олександр Смирнов.

Відтак, щовівторка із 14:00 до 16:00 проходитимуть консультації онлайн. Досить зайти в Телеграм і поставити запитання: щодо розміщення рекламних засобів, які документи потрібні, як повинна виглядати вивіска тощо. Роз’яснення нададуть спеціалісти КП «Київреклама».

У підприємстві нагадують, що кожен підприємець також має змогу скористатися онлайн-сервісом щодо розміщення вивісок. Для економії часу, заявку можна подавати у режимі онлайн. Відповідь про відповідність чи невідповідність вивіски правилам надходить протягом 10 робочих днів.

Новини Києва – оперативно і лаконічно в Telegram!

Джерело: Вечірній Київ