Як відмовитися від послуг тепломережі

image
6 Березня 2020, 16:17
Поділитися:

На засіданні виконавчого комітету Бориспільської міської ради 2 лютого затверджено інформаційну та технологічну картку адміністративної послуги «Відключення власників (співвласників) будівель, у тому числі житлових будинків від систем централізованого опалення та постачання гарячої води».

Перший заступник міського голови, доповідаючи, наголосив, що діючим законодавством передбачено відключення від централізованого опалення тільки багатоквартирних будинків. «Жодного слова про відключення окремих квартир чи під’їздів немає. Якщо будинок захоче відмовитися від централізованого опалення, повинні відбутися збори співвласників і, якщо 100% мешканців проголосують за відключення будинку, необхідно скласти відповідний протокол», — пояснив Корнійчук.

Наголошувалося, що співвласники повинні надати міській владі інформацію з розрахунками, як обігріватиметься будинок взимку. Наприклад, якщо планується перехід на електроопалення, то необхідно розрахунково підтвердити, що вистачить наявних потужностей і витримає внутрішньобудинкова електромережа.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама