Багатий тато Роман Черповал

image
6 Березня 2020, 12:05
Поділитися:

Голова великої дружньої бориспільської родини пишається багатством: коханою дружиною Альоною і трьома доньками – Лізою, Женею і Яринкою з якими татусь не нудьгує.

У їхній квартирі вживаються три коти (у кожної з дівчат свій), мамин міні-песик, папуга, велика піранья у 300-літровому акваріумі, а ще майже 13 років панує атмосфера безмежної й безумовної любові – однієї на всіх Черповалів, такої щирої і справжньої.

Харизматичний спортивний молодий чоловік із доглянутою борідкою дбайливо приборкує неслухняними заколками біляве волоссячко тендітної малої. Із ніжністю чмокає доню в щічку й відпускає її побігати в дитячій кімнаті МакДональдсу. «Вона в’є з мене вірьовки», — визнає чистосердечно.

Так почалася розмова із 40-річним бізнесменом і актором про те, як йому, єдиному чоловіку в сім’ї, живеться-можеться під одним дахом із домашнім жіночим «батальйоном». Майже інсайдерську іформацію про зразкового татуся «Вістям» «підкинула» класний керівник доньки Черповалів — Галина Крилевець із ЗОШ №1, за що їй велике спасибі.

«Кружляє» красунь

«Березень для мене – особливий місяць. У дружини День народження 5 березня – їй лише 36, найменшій доньці 6 березня цього року виповнюється шість, і я ось днями відсвяткував свій ювілей, а 8-го – жіночий день. Тож я балую подарунками дівчат мало не щодня, можу й на кухні щось смачненьке приготувати для них, — широко посміхаючись, розповідає Роман. – Раніше я жартував до керівництва: відправте мене у відрядження в березні».

Роман Юрійович «кружляє» своїх дівчат, як може. Квіти, каже, дарує усім, але у горщиках. Для мами – найрозкішніші орхідеї. А подарунки дівчата самі замовляють, тож не роздумує,  що презентувати. Каже, головне, були б гроші.

Усе заради жіночої втіхи

Черповал працює сам на себе. Щоб забезпечувати достойний фінансовий рівень родини й задовольняти безкінечні дівочі забаганки, має два види діяльності: ремесло і творчість. Як майстер виготовляє дерев’яні меблі на замовлення — сам проектує, сам реалізує. Інший напрямок, який лестить його «его» і приносить 70% сімейного бюджету, — акторство. Він знімається у рекламі, серіалах, фільмах і всіляко розвивається в цьому напрямку.

«Зараз три реклами з моєю участю йде на телебаченні – це ліки, пиво, магазин. Я працюю з рекламними агентствами, занесений в акторську базу; на кастинги ходжу менше, частіше мене запрошують і, якщо потрібен саме такий типаж, я проходжу проби. Грав і депутатів, і бізнесменів, а тепер пішов у «професори». Починав кар’єру несподівано – запропонували знятися у рекламі білизни. Тоді від нового хобі близькі були не у захваті», — ділиться співрозмовник.

Нині акторську професію Романа його дівчата підтримують і самі родиною пробувалися в кадрі.

Щодо роботи з деревом, то він визнає, що ремесло перетворилося на хобі, а прибутки від майстерні – зараз не головне.

Дружина працює бухгалтером. Роман каже, що мріє заробляти стільки, щоб дозволити дружині займатися лише дітьми, собою, домашніми справами і частіше відпочивати усім разом. Щодо ролей, то визнає, що головну й найважливішу в своєму житті він уже грає «на Оскар» — це батько і чоловік великої родини. Сімейні сюжети, каже, його приваблюють і в акторстві. Такий він, правильний чоловік – мрія жінок.

Замість сина — три доні

Татусів доньок називають «ювелірами» і Роман погоджується. Сміється, що ювелірна майстерність потрібна, щоб керувати чотирма рідними і дуже різними красунями. Запитую: чи мріє про сина. Каже, у Черповалів порушується тема народження четвертої дитини, і стать не важлива. Але подружжя насторожує нестабільність ситуації в країні й невизначеність майбутнього, адже, каже Роман, в Україні не безкоштовні освіта і медицина. У таких умовах нелегко дітей ростити.

«Як народжувалися дівчатка-погодки, то я і не думав про сина. А коли жінка завагітніла втретє й на УЗД запевнили, що буде хлопчик, я психологічно налаштувався. Однак ближче до пологів на обстеженні повідомили, що чекаємо дівчинку. І тоді я засмутився. А сьогодні щасливий, бо у мене три доньки. Найменша Яринка маніпулює мною найбільше», — зізнається батько.

Гарний вчитель, який навчається

Роман каже, що він – тато строгий. Дівчат привчає до порядку. У нього пунктик: обов’язково зранку малі мають застилити ліжка, причепуритися і тоді снідати. Однак дівчата капризують і  теж виховують тата: влаштовують тривалий шопінг, який Роману не приносить задоволення; просять допомоги в прибиранні, а він упирається; не дають побути в тиші, коли йому хочеться годинку повалятися безтурботно на дивані. Таке життя у великій родині! 

«Насправді мені як батьку потрібно працювати і працювати над собою; я розумію, що припускався помилок, які зробили мене кращими. Спасибі моїм дівчатам, що не дають розслаблятися», — самокритично говорить Роман.

Кава з коханням

Не познайомитися Альона з Романом просто не могли. Доля звела їх ще у дитинстві, бо росли в одному під’їзді, тільки на різних поверхах. 16-річний Роман на прохання батька 12-річної Альони допомагав їй з уроками креслення. Потім була тривала дружба з перервами. Юнак, коли повернувся зі служби в армії, влаштувався на роботу і якось по-дружньому запросив сусідку на каву, а сам захворів. Вона почала турбуватися, писати йому смс, підтримувати. Потім разом пішли на каву, спалахнуло кохання, був спільний відпочинок, після якого вона з валізою піднялася до нього на сьомий поверх. А далі усе, як у щасливому кіно: пишне весілля і багато дітей.

Роман і романтика

Чоловік погоджується, що романтики в стосунках з роками меншає, всі увага і час батьків присвячені донькам, тому він бере ініціативу в свої руки. «Нещодавно запросив дружину на коротку відпустку вдвох до Єгипту. Дітей і тварин лишили на дідусів-бабусь. Це було так незвично і романтично! Ми відновили почуття, які були в молодості», — розповідає.

Натомість визнає, що доньки ростуть швидко, а він ще не готовий до тих моментів, коли дівчата почнуть самі ходити на побачення, зустрічатися з хлопцями.

Мріє, щоб долі його юних красунь склалися щасливо, а гарний приклад любові, сімейних стосунків і цінностей вони з дружиною їм забезпечили. Щасливе дитинство — це найважливіше, що можуть подарувати батьки своїм дітям.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама