Вісник Кагарличчини — У Асоціації фермерів та приватних землевласників Кагарличчини

image
6 Березня 2020, 10:40
Поділитися:

28 лютого під час звітно-виборних зборів районної Асоціації фермерів та приватних землевласників було обрано нового голову, раду, членів ревізійної комісії та виконавчого директора.
Відкриваючи засідання, голова Кагарлицької районної ради Іван Семцов запропонував присутнім перш за все сформувати робочу президію. До її складу увійшли Валерій Матійчук, Іван Семцов, Олександр Широкоступ та Микола Лящук.
Затвердивши порядок денний зборів, аграрії району заслухали інформацію голови Асоціації фермерів району Миколи Лящука щодо цілей і завдань Асоціації та про перебіг 30-го ювілейного з’їзду Асоціації фермерів і приватних землевласників України, який відбувся нещодавно. У своїй доповіді Микола Лящук акцентув увагу на тому, що в Україні створено Штаб захисту української землі, проаналізував невтішні, за його словами, тенденції щодо продажу землі, а також висловив власне бачення того, як слід відстоювати інтереси аграріїв на державному рівні.
По цьому було обрано членів лічильної комісії та нового голову Асоціації. Переважною більшістю голосів новим головою Асоціації фермерів та приватних землевласників Кагарличчини обрано Олександра Широкоступа.
Новий очільник громадської організації подякував колегам за довіру та зазначив, що головним завданням на цій посаді бачить для себе об’єднання навколо спільних цінностей не лише фермерів Кагарличчини, а й одноосібників та членів сільгосппідприємств, які мають набагато більші наділи.
– Нам потрібно всім об’єднатися, щоб боронити, перш за все, землю, на якій ми трудимося, – наголосив Олександр Широкоступ. – Всі, хто бажає до нас приєднатися, повинні мати змогу це зробити у будь-який час. І я упевнений у тому, що лише після того, як всі ми згуртуємося, будемо єдиним цілим, до нас прислуховуватимуться і у владних кабінетах держави.
Також новий голова Асоціації наголосив на необхідності внесення змін до Статуту Асоціації та проведення ревізії її членів.
По цьому він запропонував обрати членами ради Асоціації Олександра Широкоступа, Сергія Шостака, Олега Вітенка, Миколу Лящука, Костянтина Шевченка, Івана Палія, Ігоря Матійчука, Юрія Береговенка, Володимира Мартиненка. Більшість присутніх у залі підтримали ці кандидатури.
Також на зборах було обрано головою ревізійної комісії Асоціації Григорія Кулініченка, членами ревізійної комісії – Володимира Вітенка та Анатолія Шевчука, а виконавчим директором Асоціації – провідного інспектора сектору економіки райдержадміністрації Валентину Голованчук.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна