У Борисполі буде нова автостанція

image
5 Березня 2020, 17:07
Поділитися:

Компанія «Автосервіс» в місцевій групі мережі Фейсбук повідомила, що в Борисполі відкриється автостанція для водіїв та відстою автобусів, що обслуговують місцеві транспортні маршрути.

Автостанція стане єдиною в місті. Представник ТОВ «Автосервіс» — компанії-власника будівлі, зазначив, що автостанція за адресою вул. Київський Шлях, 212 вже зведена, нині ведуться оздоблювальні роботи та облаштування території. Депутат округу Микола Степаненко розповів «Вістям», що архітектурний вигляд споруди в мікрорайоні Розвилка сучасний, він прикрасить виїзд із міста. За його словами, на стоянці буде достатньо паркувальних місць, а всередині автостанції буде обладнано душ, туалет, кімнати відпочинку для водіїв. Чи зможуть скористатися послугами автостанції автобуси та водії міжміських маршрутів інших компаній, наразі невідомо.

Нагадаємо, містяни неодноразово звинувачували водіїв Автосервісу через паркування в непризначених місцях, що створює перешкоди та погіршує видимість на ділянці траси Київ-Харків поблизу будівництва. Також скаржилися, що водії смітять, а на зауваження демонструють хамську поведінку.

Довідка. ТОВ «Автосервіс» є транспортною компанією, що займається пасажирськими та корпоративними перевезеннями в м. Бориспіль та Київській обл. Крім 317 маршруту, компанія здійснює ще 13 маршрутів до сіл Бориспільського району із Борисполя та Києва: Вишеньки, Любарці, Сеньківка, Іванків, Проців, Киріївщина, Дударків, Головурів, Мартусівка.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама