Укравтодор запровадив інтерактивну мапу доріг | Трибуна

image
4 Березня 2020, 19:54
Поділитися:

Дорожники запустили інтерактивну карту доріг, де можна в режимі реального часу побачити всі ділянки, які планують відремонтувати цього року в Україні. Про це повідомляє Укравтодор. Як видно з можливостей карти, на мапі можна залишити звернення про проблему на дорозі та в режимі реального часу відслідковувати її вирішення.

Укравтодор із посиланням на Мінцифри вказує, що громадяни можуть отримувати об’єктивну й актуальну інформацію щодо стану проїзду (ремонтів, ДТП, перекриття руху, ускладнення руху), про об’єкти придорожнього сервісу, розташування паркінгів та аварійно небезпечних ділянок, погодних умов на дорогах.

Карта розміщена за посиланням: https://map.ukravtodor.gov.ua/

Скрін карти Укравтодору й одна із заявок про ямковість дороги на Броварщині. Зображення – map.ukravtodor.gov.ua, google.com

У міністерстві наголошують, що користувачі можуть надсилати до Укравтодору інформацію про проблеми, які перешкоджають комфортному проїзду. Ідеться про незадовільний стан доріг, перешкоди руху, події на дорогах тощо.

Слід зазначити, як указано на мапі, наразі карта працює в тестовому режимі. Ймовірно саме цим можна пояснити, що деякі заявки про проблеми там позначені як «вирішені» протягом пів години після подання звернення, як на скріні вище. Причому, йдеться про такі випадки як «яма на дорозі».

Головне фото – Служба автомобільних доріг у Київській області

Читайте також:

Екологічна карта: чи ефективно прибирають у Броварах сміттєзвалища після скарги? – ФОТО
З’явилася карта пунктів приймання відходів у Броварах
Онлайнкарта для пожертв непотрібних речей запрацювала в Україні

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари