Мешканців Київщини запрошують долучитися до акції Держлісагентства «Відновлюємо ліси разом»

image
4 Березня 2020, 11:55
Поділитися:

Державне агентство лісових ресурсів України оголосило прийом заявок на участь в громадській акції «Відновлюємо ліси разом». У рамках акції заплановано висадити понад 15 мільйонів дерев.

Висадка дерев відбудеться двічі:

– у Міжнародний день лісів, 21 березня, буде висаджено 5 мільйонів дерев;

– протягом тижневого Марафону садіння лісу, з 21 до 29 березня, у рамках Акції буде висаджено щонайменше 10 мільйонів дерев.

Кожен охочий зможе безпосередньо в лісі, прослухавши короткий інструктаж від професійних лісівників, висадити одно-дворічні саджанці за допомогою спеціального обладнання.

У Держлісагенстві запрошують громадян України, учнівську та студентську молодь, представників інститутів громадського суспільства, органів влади, засобів масової інформації, державних установ та організацій, бізнесових структур долучатися до Акції «Відновлюємо ліси разом».

Акція буде проведена одночасно у всіх областях України.

Інформацію стосовно місць, де проводитиметься Акція в Київській області, можна переглянути на сайті Київського обласного та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства за посиланням: https://kyivlis.gov.ua/novyny/informatsiya-shhodo-mists-de-budut-prohodyty-zahody-v-ramkah-aktsiyi-vidnovlyuyemo-lisy-razom-ta-shhodo-osib-vidpovidalnyh-za-zapys-uchasnykiv-dlya-uchasti-v-aktsiyi

Відповідальна особа  за запис учасників для участі в акції «Відновлюємо ліси разом» та за надання координаційної/методичної підтримки в Київській області – Маліновська Ауріка Анатоліївна, тел. 044 451 20 00, ел. адреса: [email protected].

Всі бажаючі приєднатись до Акції, також мають заповнювати реєстраційну форму за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2UmCEVpUW5giTuflfNAIK6vORA7RN8rWNtFguZMnCtLKLLg/viewform

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація