Ексочільниця відділу культури Наталя Багмут стала «Людиною року» в США | Трибуна

image
3 Березня 2020, 09:08
Поділитися:

Колишня керівниця відділу культури Броварської міськради, радниця мера Ігоря Сапожка, ексчленкиня Партії регіонів Наталя Багмут здобула премію «Людина року» в 2019 році за версією російськомовного видання «Диаспора» в місті Сакраменто, що в Каліфорнії. Про це в блозі на Главкомі повідомив народний артист України Анатолій Матвійчук.

Як зазначає Анатолій Матвійчук, перемога стала можливою завдяки тому, що Наталя Багмут, щойно опинившись за океаном, стала наполегливо шукати можливість реалізувати свою творчу натуру і, одночасно, об’єднати мільйони українців, які проживають у Каліфорнії.

Наталя Багмут на нагородженні “Людини року” в 2019. Із напису на премії видно, що діячку визнали переможницею за найкраще радіошоу. Фото оприлюднив Анатолій Матвійчук

Вона задумала і створила на місцевому радіо програму «Час української пісні», менше ніж за рік радіопрограма стала надзвичайно популярною серед слухачів Каліфорнії, побивши всі наявні рейтинги, переконує Анатолій Матвійчук.

Один із останніх випусків радіопередачі «Час української пісні»

 

Як повідомляло видання «Диаспора», протягом 2019 року на сторінках медіа виходили замітки про 24-х особистостей, які, на думку журналістів, варті уваги. Саме серед них і обирали переможця. Про Наталю Багмут у виданні згадують, що її ім’я внесене в Книгу рекордів України і зазначене на обкладинках трьох альбомів і двох пісенних збірників.

Діаспора

Видання “Диаспора” про Наталю Багмут і інших номінантів на “Людину року”-2019

Нагадаємо, Наталя Багмут належала до Партії регіонів. Після перемоги Революції Гідності зберегла посаду очільниці відділу культури в Броварах. Однак, пішла з чиновницької посади за місяць-два перед початком обов’язкового публічного декларування статків, посівши місце радниці міського голови. Згодом Наталя Багмут переїхала до Сакраменто в штаті Каліфорнія, США.

Читайте також: Сапожко призначив організовувати День Броварів “екс-регіоналів” Мельник та Багмут

У Броварах відомі скандальні події за участі Наталі Багмут. Зокрема, вона виступала на захист закладу «М’юзік Холл» у стінах «Прометею», який підпорядкований відділу культури. Кафе, яке належить її сину Роману Багмуту, регулярно дошкуляло місцевим мешканцям шумом і бійками вночі

. Через це люди навіть виходили на протести за закриття бару.

Окрім того, як раніше повідомляла «Трибуна», Наталю Багмут звинуватили в крадіжці ідеї внесення українського борщу до репрезентативного списку нематеріальної культурної спадщини людства, із подальшим внесенням його до нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.

Головне фото – «Маєш право знати»

Читайте також:

Як Наталія Багмут «з’їла» чужий борщ
«Броварська ліга сміху»: Багмут пропонує «увімкнути» гумор

Житлові афери Броварів: плюс одне незаконне будівництво

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари