Що говорять у соцмережах про роботу Коцюбинської влади?

image
1 Березня 2020, 15:54
Поділитися:

Останнім часом селище Коцюбинське помітно змінилося: створюються нові об’єкти, ремонтуються дороги, оновлюються комунікації.

Жителі Коцюбинського висловлюють свої думки у соцмережі з приводу таких змін. Загалом вони задоволені роботою селищної влади.

“Павлович! Дякую Вам за роботу. За такий короткий час ви підняли наше селище з болота.  Продовжуйте і далі в такому темпі. Здоров’я, сили і витримки вашій команді”, – пише  у мережі користувачка Світлана Ридзанич. 

“Дякую Вам Сергію Павловичу! Таку красу зробили на Пономарьова, 28. Дай Вам Боже наснаги на подальшу роботу та покращення життя у нас в селищі”, – пише жителька Коцюбинського Людмила Скаржинська.

“Молодчина мер селища – Сергій Павлович. Дякую!”,- написала Наталія Мінаєва.

“Дякую Вам за нову тепломережу по Пономарьова 2б, всі роки це була проблема, цю зиму переживаємо без повивів, маємо надію, що і заміна вікон в старих будинках буде вами виконана, дякую за відремонтовані дороги, вміння вислухати і допомогти кожному жителю”, – дякує мешканка Коцюбинського Наталя Лернер.

“Поселились в Коцюбинському ми 4 роки тому, але полюбили тихе і привітне Коцюбинське, із вашим приходом поліпшується добробут, стає сучасним селище. І ми віримо і знаємо, що з кожним днем буде все краще і більше робитись для жителів. Ми вдячні Вам!”,- розповіла Олена Ковтун. 

“Сергію віримо тобі і твоїй команді!”,- каже Лариса Ольшанська.

Нагадаємо, управлінська команда селища Коцюбинське підготувала звіт того, що було зроблено у Коцюбинському із жовтня 2018 року, тобто з того часу, як депутати обрали Сергія Даніша секретарем Коцюбинської селищної ради та доручили виконувати обов’язки Коцюбинського селищного голови. 

Сьогодні результат праці команди у Коцюбинському можна побачити неозброєним оком. Це нові інфраструктурні об’єкти, відремонтовані дороги, оновлені комунікації, покращений житлово-комунальний фонд, зрештою, це чисті вулиці і двори. Належно працює Коцюбинська селищна рада та її виконавчий комітет, виконується бюджет селища, мешканці вчасно отримують усі виплати та необхідну їм матеріальну допомогу.