Вісник Кагарличчини — Перемоги вихованців школи мистецтв

image
28 Лютого 2020, 20:40
Поділитися:

22 лютого у Києві відбувся Міжнародний конкурс-фестиваль творчості, приурочений до 90-річчя маестро Григорія Чапкіса «ProFest Chapkis». В ньому взяв участь і хореографічний колектив «Оріяна» Кагарлицької дитячої школи мистецтв. Та в номінації народно-сценічна хореографія виборов дві перемоги: середня вікова категорія – лауреат І ступеня; старша вікова категорія – лауреат ІІ ступеня.
Щиро вітаємо з перемогою всіх учнів та хореографа-постановника і керівника колективу Наталію Кукош.
Дякуємо за надання транспорту для поїздки на конкурс Кагарлицькій районній державній адміністрації, відділу освіти та відділу культури, молоді та спорту Кагарлицької РДА. Окрема вдячність нашим батькам за всебічну підтримку юних талантів.
Також зазначимо, що у січні у м. Кам’янець-Подільському відбувся Всеукраїнський конкурс образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Різдвяна зірка». На ньому гідно представили свої роботи учні Кагарлицької дитячої школи мистецтв. Мирослава Андрущенко в молодшій віковій категорії здобула І місце, Вікторія Бутенко в середній віковій категорії виборола ІІ місце.
Щиро вітаємо з перемогами учнів та їх викладача – завідуючу художньо-театральним відділенням Людмилу Кашперенко. Бажаємо нових творчих ідей та високих досягнень!

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна