В Броварах з пістолета поранено чоловіка. Зловмисника затримано

image
28 Лютого 2020, 18:00
Поділитися:

28.02.2020 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що в м. Бровари, по вул. Маяковського, 34 було поранено людину в обличчя з вогнепальної зброї.

Про це виданню «AT BROVARY» повідомили в Броварському відділі поліції.

В ході поліцейської операції «Перехват» пошукового групою у складі начальника сектору реагування патрульної поліції (далі СРПП) та одного з інспекторів СРПП за скоєння даного злочину було затримано мешканця Броварів.


Як потім з’ясувалось двоє чоловіків давно сперечалися за право власності одного з будинків. В ході чергової суперечки один з них взяв палицю та гарно «приложився» нею до голови свого опонента. Інший, довго не думаючи, дістав травматичний пістолет та здійснив постріл у бік нападника. В результаті чоловік з палицею отримав поранення голови в області носа.


Постраждалого доставили до Броварської клінічної лікарні, його життю зараз нічого не загрожує, а «стрілка» затримали працівники СРПП, як було вище згадано.
За даним фактом злочину відкрите кримінальне провадження за ч. 4, ст. 296 КК України (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, – караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років).

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed