На Київщині відбулося відкриття унікальної виставки мікромініатюр «Восьме чудо світу»

image
28 Лютого 2020, 12:40
Поділитися:

25 лютого у виставковій залі КЗ КОР «Білоцерківський краєзнавчий музей»  відбулося відкриття унікальної виставки мікромініатюр «Восьме чудо світу» всесвітньо відомого майстра Володимира Казаряна.

На виставці представлені шедеври мікромініатюрного мистецтва. До уваги відвідувачів 25  філігранних мікроскульптур, які можна розгледіти лише через мікроскопи, що збільшують у сотні разів. Серед них – караван верблюдів у вушку голки, підкована блоха, портрети знаменитостей на рисових зернах та багато інших мікромініатюрних творінь, які не мають аналогів.

Для виготовлення робіт Володимир Казарян використовує унікальні матеріали: слонову кістку, мармур, бурштин, риб’ячу луску, пилинки дорогоцінного каміння, волосся людини.

Виставка була неодноразово представлена у різних містах України, а також побувала у країнах Прибалтики, Чехії, Єгипті  та США, де увійшла до десятки дивовижних видовищ світу.

Під час відкриття виставки присутні мали змогу поспілкуватися з автором неперевершених творінь та придбати книгу  віршів з авторським підписом.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація