Перевізник відходів відкриває в Броварах сервісний центр та запрошує на презентацію

image
27 Лютого 2020, 20:46
Поділитися:

Питання, пов’язані з вивезенням відходів, завжди бурхливо обговорюються в соціальних мережах, але чиновники нечасто дають коментарі з цих питань. Нарешті у мешканців міста з’явилася можливість поставити питання перевізнику під час особистого прийому: у наступний понеділок 2 березня всіх охочих запрошують на відкриття офісу ТОВ «Селтік ТБО» в Броварах.

На своїй сторінці у ФБ ТОВ «Селтік ТБО» повідомляє про офіційне відкриття сервісного центру з надання послуг із поводження з побутовими відходами. Як зазначено у повідомленні, у сервісному центрі мешканці міста матимуть можливість укласти договір, отримати вичерпну інформацію про роботу підприємства, ознайомитися з графіком вивезення відходів і сплатити за послуги компанії.

Менеджери компанії готові детально розповісти про роботу компанії та новації, пов’язані з укладанням індивідуальних договорів.

Варто зауважити, що цей перевізник має довгу та непросту історію стосунків із містом: компанія залишала  Бровари, щоб знову повернутися, неодноразово вигравала конкурс на визначення перевізника. У 2013 році ТОВ «Комунтранс-Бровари» (попередник і споріднена компанія ТОВ «Селтік ТБО») визнана виконавцем послуг замість КП «Служба замовника». Втім, через численні скарги, у 2017 році «Комунтранс» поступився місцем ПП «Амуссон Київ». Але в березні 2018 року зайшло в місто вже ТОВ «Селтік ТБО»  з новим парком контейнерів, згодом – оновленим парком автомобілів та бажанням працювати  по-новому. З того часу скарг на вивезення відходів значно зменшилося.

У зв’язку зі змінами у законодавстві, перевізник виходить на новий рівень: переходить на індивідуальні договірні стосунки з домогосподарствами міста.  Процес складний, викликає багато запитань у споживачів, тому перевізник готовий відповісти на всі запитання своїх клієнтів. При цьому варто наголосити, що затвердження норм накопичення відходів та тарифів на послуги з вивезення відходів – компетенція органів місцевого самоврядування, а не перевізника.

На всіх, хто має запитання,  очікують у офісі ТОВ «Селтік ТБО» за адресою м. Бровари, вул. М. Лагунової, 4-Б 2 березня  з 15-00 до 17-00.

Читайте також:

Приватний сектор в Броварах змусять платити за вивіз відходів 
Конкурс на визначення управителів будинків: вибір без вибору? 
Платитиме по-новому: чиновники переглянули норми накопичення відходів та тарифи на їх вивезення 
Тариф за вивезення сміття планують підвищити на 35% 
Миттєва смерть: сміттєвоз розчавив пенсіонерку. ФОТО 

 Ангеліна Козлова

Фото – зі сторінки «Селтік ТБО» у FB

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари