Броварська клінічна лікарня готова до лікування хворих на коронавірус. Керівництво Броварів та області провели перевірку лікарні

image
27 Лютого 2020, 18:25
Поділитися:

27 лютого відбулася робоча поїздка голови Київської ОДА Олексія Чернишова до Броварів з метою інспектування закладів медицини на готовність до можливого прийому хворих на коронавірус, якщо такі будуть виявлені.
Губернатор відвідав інфекційні відділення КНП «Броварська багатопрофільна клінічна лікарня» та Центру «Дитяча лікарня». У ході інспектування очільника області супроводжували міський голова Ігор Сапожко, директор КНП «ББКЛ» Валентин Багнюк, народний депутат України Микола Галушко, голова департаменту охорони здоров’я КОДА Максим Іонов та інші посадовці.

 
Після огляду медичних закладів голова КОДА Олексій Чернишов провів брифінг для чисельних ЗМІ, що супроводжували губернатора у робочій поїздці, та відзначив, що вся мережа медичних закладів Київщини, в тому числі і Броварів, знаходиться у задовільному стані та готовності у разі необхідності прийняти інфікованих коронавірусом співвітчизників, якщо такі будуть виявлені.
Губернатор Київщини підкреслив, що станом на 27 лютого в Україні жодного випадку ураження коронавірусом не зафіксовано.
 

Броварська міська рада

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed