У Бучанській міській раді розпустили фракцію “Свободи”

image
27 Лютого 2020, 15:53
Поділитися:

БлогУ Бучанській міській раді розпустили фракцію “Свободи”

27 лютого 2020 року, голова фракції “Свобода” у Бучанській міській раді Іван Окоєв повідомив про вихід з даної політсили, а також заявив про розпуск однойменної фракції.

Про це повідомив сам Іван Окоєв у відповідному дописі на Faсebook.

“Сьогодні на сесії мною розпущена депутатська фракція ВО “Свобода” в Бучанській міській раді. Дякую Олександру Животовському та Олександру Ямненку за пройдений разом шлях та мужність стояти пліч-о-пліч у будь-якій ситуації”, – заявив Іван Окоєв.

Далі він зазначає, що починаючи з 2015 року, як вони стали депутатами ради, і до цього часу вони не зраджували ні собі, ні громаді, швидко зрозуміли, що в цьому гнилому болоті нічого доброго не проросте, і відчували своїм обов’язком говорили правду і показували громаді хто є хто.

“Сподіваюся, що в наступному скликанні цей орган місцевого самоврядування зазнає якісних перетворень і вже не матиме в своєму складі ненажерливих паразитів, – зазначає Іван Окоєв та продовжує. – Відсьогодні на моїй спільній історії з політичною партією ВО “Свобода” ставиться крапка. Після 10 років партійного життя я розумію необхідність серйозних структурованих кадрових змін, проте цього не відбувається. Ця обставина змусила мене прийняти таке рішення: я складаю депутатський мандат”.

На кінець депутат дякує усім своїм колегам, з якими мав за честь стояти поруч на акціях прямої дії, на барикадах Майдану та в окопах російської-української війни.

Раніше Містоінформ писав, що мешканці Бучі 10 років просять зробити вулиці, а влада натомість вирішила робити парки.

 

Джерело: МИСТОИНФОРМ