Олександр Маркушин провів зустріч з приватними підприємцями Ірпеня

image
26 Лютого 2020, 19:20
Поділитися:

Сьогодні, 26 лютого, було проведено зустріч першого заступника міського голови Олександра Григоровича Маркушина та приватних підприємців міста Ірпеня.
Про це повідомили на сторінці Управління праці та соціального захисту населення Ірпінської міської ради у фейсбук.
У зустрічі взяли участь: начальник Ірпінського управління ГУ ДПС у Київській області – Ступак Л.В., заступник міського голови – Михальченко Л.Я., заступник міського голови – Устич Ю.П., керівники служб міста – архітектури, землеустрою, благоустрою, соціального захисту населення, економіки, державні реєстратори, голова ГО «Підприємці Приірпіння» – Бойчук У.В. та підприємці місті.

На нараді обговорили питання підтримки підприємницької діяльності, взаємодії влади та підприємців регіону, перспективи розвитку міста. Учасники були ознайомлені з питаннями легалізації праці, оренди землі, сплати податків до бюджету міста.
Також було обговорено ряд інших нагальних питань, з якими підприємці зіштовхуються кожного дня. В результаті наради учасники домовились проводити такі зустрічі систематично.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: По вулицях Українській та Виговського нарешті ремонтують дороги
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня