Кінотеатр «Європа» відтепер на міській землі

image
26 Лютого 2020, 18:28
Поділитися:

У депутатів Бориспільської міської ради дійшли руки до впорядкування земельної ділянки під приміщенням кінотеатру «Європа», що на вул. Київський Шлях.

Міські обранці прийняли два відповідних рішення: перше — про припинення договору оренди землі з підприємцем Гордієнком, а друге — про затвердження проекту землеустрою та надання у комунальну власність земельної ділянки територіальній громаді міста Борисполя в особі виконавчого комітету Бориспільської міської ради.

Також зроблено перші кроки для поділу земельної ділянки, що знаходиться у віданні сусіднього супермаркету АТБ, щоб кінотеатр отримав «прибудинкову» територію.

Як повідомив заступник Бориспільського міського голови Дмитро Гопанчук, відбулася зустріч із представниками АТБ, і їм були озвучені вимоги залишити собі землю під магазином і мінімум, необхідний для його обслуговування. Решту зобов’язали повернути до комунальної власності міста для обслуговування кінотеатру. Після завершення всіх процедур ділянку можна буде об’єднати з тією, що вже виділена під будівлею.

Людмила Ковальова, заступник міського голови, повідомила, що у планах на 2020 рік — виготовити проект і розпочати реконструкцію кінотеатру. Пропозиції проектантів поки що не розглядалися. Орієнтовно на всі роботи планується виділити 20 млн грн, вже зарезервовано 10 млн грн.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама