«Білоцерківський Вантажний Авіаційний Комплекс» стає частиною проєкту ООН зі створення еко — індустріального парку в Білій Церкві

image
26 Лютого 2020, 17:14
Поділитися:

Зі свого боку заступниця міського голови Інна Новогребельська подякувала закордонним партнерам за співпрацю та розповіла про переваги Білої Церкви у системі екологічних трансформацій. Вона наголосила, що місто повністю підтримує проєкт “Створення еко — індустріального парку” на базі КП “БВАК”, що дозволить наростити потужності комунального підприємства, посилить його конкурентоспроможність та інвестиційну привабливість.

За результатами зустрічі було обговорено ряд технічних питань з реалізації проєкту. Також міжнародні експерти запросили керівництво міста взяти участь в урочистому заході з відкриття проєкту «Глобальна програма еко — індустріальних парків в Україні, що відбудеться 27 лютого в конференц-залі «Париж» готелю HYATT.

Зазначимо, метою проєкту є демонстрація життєздатності та переваг підходу еко — індустріальних парків, що полягає у підвищенні ресурсоефективності та покращенні економічних, екологічних та соціальних показників бізнесу, сприяючи тим самим інклюзивному та сталому розвитку промисловості в Україні.

Проєкт стосуватиметься розвитку потенціалу та пропозицій щодо вдосконалення нормативно-правової бази еко — індустріальних парків, забезпечення мобілізації ресурсів для розробки пілотних проєктів у галузі, а також сприятиме впровадженню практик ефективного використання ресурсів та екологічного виробництва. ГПЕІП для країн, що розвиваються, та країн із перехідною економікою, буде спрямована на розвиток еко — індустріальних парків в Україні. Загалом Програма планується реалізовуватись у 6 країнах світу (В’єтнамі, Єгипті, Індонезії, Колумбії, Перу та Україні) до 2024 року із загальним бюджетом 16 мільйонів швейцарських франків.

Інші новини міста.

Слідкуйте за життям Білої Церкви– підписуйтесь на канали 04563.com.ua у Telegram та Facebook!  

Джерело: Новости Білої Церкви