Броварські та бориспільські старшокласники зібрались в Броварах на профорієнтаційному молодіжному фестивалі «ПРОФ FESTOK»

image
26 Лютого 2020, 14:46
Поділитися:

25 лютого 2020 року в Державному професійно-технічному навчальному закладі «Броварський професійний ліцей» відбувся профорієнтаційний молодіжний фестиваль «ПРОФ FESTOK», на який завітали учні випускних класів закладів загальної середньої освіти Броварського та Бориспільського районів, міст Бровари та Бориспіль.

Про це повідомляється на сайті Броварської міської ради.

 

150 учнів-учасників профорієнтаційного заходу здійснили подорож станціями, кожна з яких представляла професії, за якими ведеться підготовка в закладі освіти: «слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», «електрозварник ручного зварювання», «електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах», «монтажник гіпсокартонних конструкцій», «лицювальник-плиточник», «маляр», «кухар, кондитер», «монтажник санітарно-технічних систем та устаткування», «водій автотранспортних засобів». Для школярів були організовані майстер-класи.  

 

Учасники фестивалю розширили свої уявлення про існуючі професії, збагатилися новими емоціями, враженнями та знанням. Сподіваємося, що проведені заходи допоможуть випускникам остаточно визначитись із вибором майбутньої професії!

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed