Київська обласна державна адміністрація » Стартує обласна краєзнавча акція «З любов’ю до моєї бібліотеки: роки співпраці»

image
26 Лютого 2020, 11:58
Поділитися:

З нагоди 40-річчя Комунального закладу Київської обласної ради «Київська обласна бібліотека для юнацтва» оголошено початок обласної краєзнавчої акції «З любов’ю до моєї бібліотеки: роки співпраці».

Дана акція проводиться на добровільних засадах з метою підвищення соціального статусу бібліотек як інформаційних, культурних і освітніх центрів, формування у громадськості та влади позитивного ставлення до діяльності бібліотечних закладів Київської області.

На період реалізації Акції  КЗ КОР «КОБЮ» передбачає активну співпрацю з бібліотеками Київщини у сфері комплектування бібліотечних фондів, бібліографічною та краєзнавчою діяльністю, а також різноманітних культурно-мистецьких заходів у бібліотеці і за межами закладу.

Під час проведення масових заходів пропонується:

  • Використовувати театралізовані та інноваційні форми роботи, популяризувати художню самодіяльність своєї території;
  • Надсилати КЗ КОР «КОБЮ» розроблені бібліотекою буктрейлери, віртуальні виставки та інші зразки електронних видань з поміткою в листі «Для Акції, науково-методичний відділ»;
  • Надати власні методико-бібліографічні матеріали про роботу з молоддю і юнацтвом з поміткою в листі «Для Акції, інформаційно-бібліографічний відділ» (Видання матеріалів не пізніше 2018 року по 2020 рр.);
  • Для висвітлення соціокультурної діяльності районні, міські ЦБС та бібліотеки ОТГ для рубрики «Бібліотеки Київщини» надсилають звіти про виконану роботу з поміткою в листі «Для Акції, відділ обслуговування користувачів». (Обсяг допису – 1-2 аркуші форматом А-4 та до 10 фотографій).
  • Бібліотекам ОТГ для участі в обласному краєзнавчому проекті «Молоді імена Київщини» надсилати матеріали на електронну пошту з поміткою «Молоді імена Київщини, науково-методичний відділ»;
  • Кожного місяця до 20 числа надавати інформацію про модернізацію матеріально-технічної бази бібліотечних закладів Київської області для задоволення інформаційних потреб населення з поміткою «Для акції, науково-методичний відділ».

Обласна бібліотечна акція розрахована на період з 20 лютого по 30 вересня 2020 року. Узагальнення проводитиметься в жовтні-листопаді 2020 року.

До 31 жовтня 2020 року просимо в електронному вигляді надати до Київської обласної бібліотеки для юнацтва інформацію про участь в акції, додавши фото та інші матеріали.

Координатори акції – заступник директора з науково-методичної роботи КЗ КОР «КОБЮ» Т.І. Василькевич

Тел. 0445295702;  e-mail: kobu-80@ukr.net

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація