У Київській ОДА відбулося засідання протиепідемічної комісії щодо запобігання коронавірусу

image
25 Лютого 2020, 20:08
Поділитися:

25 лютого відбулося засідання тимчасової протиепідемічної комісії при Київській обласній державній адміністрації, створеної згідно з розпорядженням голови Київської ОДА Олексія Чернишова. Участь у роботі взяв заступник голови облдержадміністрації Олег Торкунов.

Присутні обговорили заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV.

Також під час засідання підняли питання про стан готовності співробітників аеропорту «Бориспіль» до виявлення осіб, у яких підозрюватимуть коронавірус 2019-nCoV; наявність інфекційних боксів, бригад лікарів інфекціоністів, костюмів, масок, респіраторів; діяльність місцевих органів виконавчої влади в області з питань проведення протиепідемічних заходів; налагодження співпраці між співробітниками аеропорту та медичними службами.

Наразі, за дорученням керівництва Київської ОДА, члени комісії працюють над удосконаленням Плану протиепідемічних заходів щодо запобігання, занесенню і поширенню на території Київської області гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація