Відбулося засідання колегії Київської облдержадміністрації

image
25 Лютого 2020, 19:16
Поділитися:

25 лютого в Київській обласній державній адміністрації відбулося засідання колегії під головуванням очільника області Олексія Чернишова. На колегії підвели підсумки роботи за 2019 та визначили пріоритетні напрями у діяльності на 2020 рік.

У засіданні взяли участь члени колегії, перший заступник голови Олександр Скляров, заступники голови Василь Володін, Олег Торкунов та Євген Калінін, керівник апарату Олена Мацків, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники депутатського корпусу області, керівники територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади у Київській області, голови райдержадміністрацій, міські голови, голови ОТГ та представники громадськості.

Перед початком роботи, за дорученням Президента України та Кабінету міністрів України, голова Київської ОДА вручив державні нагороди та подяки Прем’єр-міністра кращим працівникам Київщини.

У ході засідання розглянули та обговорили важливі питання для розвитку області. Зокрема, питання щодо захисту прав та інтересів дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування; реалізації обласної комплексної програми «Здоров’я Київщини» на 2018-2020 роки та стану підготовки до впровадження другого етапу медреформи; створення безпечних умов навчання.

Окрему увагу Олексій Чернишов приділив необхідності створити в учбових закладах області належні умови для безпечного харчування. Техногенна та пожежна безпека закладів освіти – ще один важливий пункт, що аналізували під час заходу.

Крім того, розглянули питання надання послуг Головним управлінням Пенсійного фонду України у Київській області, стану погашення заборгованості та легалізації трудових відносин; стану дотримання фінансово-бюджетної дисципліни підприємствами, установами та організаціями комунальної форми власності Київської області та належного виконання ними рекомендацій аудиторських досліджень за 2019 рік.

Членами колегії також затверджено звіт про виконання обласного бюджету Київської області за 2019 рік, який буде подано на розгляд та затвердження Київській обласній раді.

З усіх питань порядку денного голова Київської ОДА дав відповідні доручення щодо подальшого опрацювання та оперативного вирішення порушених проблем. Членами колегії прийнято узгоджені рішення.

«Освіта, безпека, охорона здоров’я, забезпечення прав дітей соціально вразливих категорій, наповнення обласного та місцевих бюджетів, прозоре працевлаштування – це та невелика частина пріоритетів, над якими ми будемо з вами активно працювати у цьому році. Робота усіх служб злагоджена, тому чекаю від вас результатів», – підкреслив Олексій Чернишов.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація