Бориспіль про готовність до протидії коронавірусу: «Дасть Бог, вигляне сонечко й вірус піде на спад»

image
24 Лютого 2020, 17:22
Поділитися:

Ситуація з коронавірусом у світі залишається тривожною. Як відомо, в Італії зафіксовано 152 випадки захворювання. В Україні поки немає випадків інфікування, але у ЗМІ нарешті заговорили про неготовність країни до протидії вірусу, а інформаційну кампанію серед населення визнали провальною. Офіційний Бориспіль теж «грає в мовчанку».

На апаратній нараді у Бориспільського міського голови 24 лютого перший його заступник Микола Корнійчук повідомив, що міська рада лише планує виділити кошти з резервного фонду на закупівлю захисних костюмів та інших засобів безпеки для медиків.

«Цього тижня ми плануємо провести засідання комісії (з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій – ред.) та обговорити організаційні питання. На сьогодні інфекційне відділення Бориспільської лікарні перебуває на ремонті, але я думаю, дасть Бог, вигляне сонечко і вірус піде на спад», — сказав Корнійчук.

На запитання «Вістей», яку суму планується виділити на засоби безпеки, які протиепідемічні заходи готуються в Борисполі, де розміщуватимуть пацієнтів у випадку підозри на інфікування, Корнійчук деталізувати відмовився.

Також двічі проігнорував ці ж запитання журналіста (як, зрештою, і завжди) очільник міської первинки Євгеній Черенок. Керівник-медик комунального підприємства, на жаль, теж не вважає доцільним доносити достовірну фахову інформацію до громади.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама