На Київщині відбулася урочиста церемонія вручення нагород «Вечір спортивної слави – 2019» 

image
24 Лютого 2020, 14:33
Поділитися:

Церемонія вручення нагород «Вечір спортивної слави – 2019» комунального закладу КОР «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» відбулася в Київському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Панаса Саксаганського в Білій Церкві. Участь в урочистосях взяли представники управління фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації.

«Вечір спортивної слави» – найяскравіша подія в житті ліцею. Це щорічне вшанування кращих із кращих, хто своєю кропіткою працею здобував перемоги, робив життя закладу цікавим та змістовним, чиї особисті здобутки і досягнення є прикладом для наслідування.

Під час заходу вшанували кращих тренерів, спортсменів та викладачів закладу. Впродовж свята музичні номери представили для публіки актори театру Саксаганського під керівництвом художнього керівника В’ячеслава Ускова.

Директор ліцею Володимир Балясников зауважив, що за підсумками року Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту був визнаний найкращим закладом нашої країни.

Протягом 2019 року 25 вихованців закладу входило до складу збірних команд України, ліцеїсти брали участь у міжнародних змаганнях, у чемпіонатах та кубках України, здобули 150 медалей з них 47 золотих, 41 срібна і 62 бронзових. 17 разів стартували на чемпіонатах світу і Європи, гідно виборовши 2 золоті, 1 срібну медалі; 1 срібло на європейському юнацькому Олімпійському фестивалі. У 2019-му тренерами підготовлено 22 майстра спорту України.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація