Броварські поліцейські продовжують вилучати наркотичні речовини

image
24 Лютого 2020, 11:59
Поділитися:

21.02.2020 працівники груп реагування патрульної поліції Броварського відділу поліції під час патрулювання обслуговуючої території зупинили чоловіка 38-ми років, який вів себе підозріло, унаслідок чого поліцейськими у порядку ст. 34 ЗУ «Про Національну поліцію» було проведено поверхневу перевірку, під час якої було виявлено наркотичну речовину рослинного походження «марихуана».

Також 21-го лютого увагу патрульних привернув автомобіль OPEL, який підозріло рухався по місту. З’ясувалося, що у водія були явно виражені ознаки наркотичного сп’яніння проте від проходження освідування на стан сп’яніння відповідно до встановленого законом порядку у лікаря нарколога, водій транспортного засобу, в присутності двох свідків, відмовився. На водія було складено протокол за ст.130 КУпАП.
Шановні громадяни, поліція вкотре наголошує, що наркотики наносять значну шкоду здоров’ю, їх вживання може понести за собою тяжкі наслідки!
Тому будьте відповідальними, повідомляйте про всі відомі вам правопорушення до Броварського відділу поліції за телефоном (04594) 5-34-04 або на спецлінію «102».

Броварський відділ поліції

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed