Київ планує будувати метро до Броварів, – Кличко | Трибуна

image
21 Лютого 2020, 19:32
Поділитися:

Столичні чиновники обговорюють будівництво метро в напрямку Броварів. Ба більше, одного дня метрополітен почне йти і до самих Броварів. Про це днями, в ефірі телеканалу «Україна», заявив міський голова Києва Віталій Кличко.

Очільник столиці зауважив, що Київ росте, і такі міста-супутники як Вишгород, Ірпінь і Бровари користуються однією інфраструктурою, в тому числі транспортною.

Читайте також: Київ найбільше «перевантажують» Бровари: транспортні проблеми найближчого майбутнього та шляхи вирішення

«Ми говорили про те, що метро буде рухатися в напрямку Броварів, і в один день уже метро буде йти, такі плани є, можу сказати, до Броварів», – наголосив Віталій Кличко.

Інтерв’ю з Віталієм Кличком на телеканалі «Україна» (дивитися з 28:53)

Міський голова столиці зазначив, що задля узгодження роботи в напрямку співпраці з передмістям, організації спільної роботи та життя, вже створили агломерацію.

На запитання ведучого про те, чи міста-супутники не проти створення такої агломерації, Віталій Кличко зазначив: «Як вони можуть бути проти, коли користуються і водопостачанням київським, і відведенням води, і електрикою, і київськими дорогами?» Міський голова зауважив, що такий досвід є, наприклад, у Берліні чи Парижі.

Фото – Анатолій Афейчук

Читайте також:

Разом із Броварами: до 2040 року Київ хоче створити агломерацію
Електричкою з Броварів до Києва кожні 10 хвилин: Укрзалізниця оновить систему приміських поїздів
Київ збільшить свої межі за рахунок земель Броварщини

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари