Як оплатити одноразову поїзку громадським транспортом у Києві тим, хто там рідко буває?

image
20 Лютого 2020, 20:04
Поділитися:

Якщо у вас на телефоні немає NFC (безконтактна оплата банківською картою), а епоха жетончиків, талонів та “зелених карток” впевненно підходить до кінця, тай до Києва ви їздите двічі на місяць і панікуєте як оплатити проїзд? Спокійно! З 1 квітня 2020 року в метро та у наземному транспорті для оплати одноразового проїзду діятиме єдиний елетронний квиток. 
Що таке єдиний електронний квиток?
Це QR-квиток, термін дії якого становить 15 діб з моменту покупки. Ним можна буде скористатися як у роздрукованому так і в електронному вигляді через смартфон. Все що потрібно – це піднести екран телефону з QR-квитком або роздрукований квиток до дзеркальної частини валідатора, дочекатися звуку та натиснути кнопку “Підтвердити використання”.

Де його можна придбати?
1. у додатку Kyiv Smart City;
2. у терміналах самообслуговування Ibox, EasyPay, 2click;
3. за допомогою чат-ботів Kyiv Pay Bot і KyivMetroBot у Telegram та Facebook;
4. на станціях метро (лише за готівку): «Академмістечко», «Берестейська», «Шулявська», «Вокзальна», «Університет», «Театральна», «Хрещатик», «Арсенальна», «Дніпро», «Гідропарк», «Дарниця», «Лісова», «Героїв Дніпра», «Почайна», «Майдан Незалежності», «Льва Толстого», «Палац Україна», «Либідська», «Голосіївська», «Васильківська», «Сирець», «Золоті ворота», «Кловська», «Славутич», «Осокорки», «Харківська», «Вирлиця», «Червоний хутір».
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Монетизація пільг: як онлайн контролювати рух коштів на рахунку
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня