На Київщині відбувся патріотичний форум «Зима, що нас змінила»

image
20 Лютого 2020, 16:29
Поділитися:

Патріотичному вихованню у нашій державі відводиться значне місце – це пов’язано як з історичними подіями недавніх часів, так і з далеким минулим нашої країни.

18 лютого департамент освіти і науки Київської ОДА спільно з КЗ Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Бориспільський професійний ліцей» провели патріотичний форум учнівської молоді Київщини «Зима, що нас змінила». Даний захід приурочений до Дня Героїв Небесної Сотні.

Віддати шану борцям за українську Незалежність, яких було вбито у мирний час цивілізованого ХХІ століття прийшли директор Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства та туризму учнівської молоді Сергій Неділько, директор Міжнародної благодійної установи «Центр національного відродження» Тарас Рондзістий, учений секретар Національного Музею Революції Гідності Леся Онишко, Андрій Макаров, Богдан Лисенко, учасники Євромайдану, волонтери добровільної пожежної дружини «Штурм», учасник Революції Гідності та АТО Назарій Розлуцький.

Учасники форуму мали змогу поспілкуватися з рідним братом Юрія Вербицького, загиблого Героя Майдану, Сергієм Вербицьким у прямому включенні зі Львова.

Форум «Зима, що нас змінила» ще раз засвідчив, що Україна має величну культуру та історію, які є потужним джерелом і міцним підґрунтям для  виховання дітей та молоді.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація