У березні депутати зберуться на черговій сесії Броварської міської ради

image
20 Лютого 2020, 16:11
Поділитися:

19.03.2020 року відбудеться 71-та чергова сесія Броварської міської ради. У порядку денному – 26 питань. Про це йдеться у сьогоднішньому розпорядженні міського голови.

Як зазначено в документі, сесію призначили на 10:00 в приміщенні зали засідань виконавчого комітету Броварської міської ради що по вулиці Гагаріна, 15.

Перелік питань порядку денного сесії:

Про приватизацію житлових приміщень гуртожитків.
Про надання дозволу на передачу комунального майна територіальної громади м. Бровари.  
Про надання дозволу на списання комунального майна територіальної громади м.Бровари.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 22.08.2019 №1507-59-07.  
Про безоплатне прийняття квартир ТОВ «Альянс Новобуд» у комунальну власність територіальної громади м.Бровари.  
Про безоплатне прийняття квартир у комунальну власність територіальної громади м. Бровари.  
Про передачу автомобіля швидкої допомоги на баланс 5-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Київській області.   
Про внесення змін до Міської програми оформлення права власності на нерухоме майно територіальної громади м.Бровари на 2019-2020 роки.
Про розгляд заяви громадян Теремязєвої Л.Є., Сильченко В.В., Єрмолаєвої М.А щодо приватизації житлових приміщень  у гуртожитку по вул.Шевченка,12-а.
Про розгляд заяви громадян Шеремет М.А., Купріянчук Л.М. щодо приватизації житлових приміщень у гуртожитку по вул.Шевченка,12-а.
Про внесення змін в додаток 1 до рішення Броварської міської ради Київської області від 30.05.2019 року №1431-56-07.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 19  грудня   2019 року № 1748-67-07.
Про внесення зміни до Статуту Комунального некомерційного підприємства   «Броварська багатопрофільна клінічна лікарня» Броварської районної ради   Київської області та Броварської  міської  ради Київської області.
Про хід  виконання  Програми   «Додаткові стимули для покращення надання вторинної  медичної  допомоги  населенню   міста  Бровари  та   відновлення матеріально-технічної   бази  комунального   некомерційного    підприємства «Броварська   багатопрофільна  клінічна   лікарня»   Броварської районної ради Київської області та Броварської  міської ради Київської області  на 2019 рік.
Про внесення змін до «Міської Комплексної програми профілактики злочинності, зміцнення правопорядку, посилення безпеки, охорони прав і свобод громадян на території міста Бровари Київської області на 2020 рік».
Про затвердження Плану зонування території міста Бровари.
Про припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок у власність та у користування, надання згоди на відновлення меж земельної ділянки, надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, припинення дії договору оренди земельної ділянки.
Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, продовження терміну укладення договорів оренди земельних ділянок, відмову у поновленні договору оренди земельної ділянки.     
Про продовження дії та термінів укладення договорів про встановлення особистих строкових сервітутів.
Про затвердження документації із землеустрою щодо надання в оренду та передачу земельних ділянок у власність громадянам, зміну цільового призначення земельних ділянок, надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, внесення змін до рішення Броварської міської ради.
Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність громадянам.
Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів учасникам бойових дій.
Про відмову у наданні дозволів громадянам на розроблення проектів землеустрою, у відведенні земельних ділянок та у наданні земельної ділянки.
Про затвердження договорів, що посвідчують право користування та право власності на земельні ділянки.  
Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Бровари на 2020 рік.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради від 19.12.2019 року №1174-67-07 «Про міський бюджет м.Бровари на 2020 рік» та додатків 2,3,5,7.  

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed