Кінотеатр у PARK TOWN

image
20 Лютого 2020, 14:12
Поділитися:

На засіданні виконавчого комітету Бориспільської міської ради 17 лютого розглядалося питання містобудівних умов та обмежень на добудову кінотеатру на третьому поверсі над ТЦ PARK TOWN. Під час обговорення розгорілися дебати. 

Це питання розглядалося повторно, були внесені зміни і виправлена допущена помилка в попередньому формулюванні. Коментуючи тему кінотеатру, Василь Радіонов, який очолює ТОВ «Біопром» (і є співвласником ТЦ PARK TOWN) наголосив, що внаслідок паперової неточності підприємство втратило три місяці. Попередньо планувалося здати об’єкт у листопаді 2020 року, а тепер терміни зміщені. Також відбулася презентація проектів майбутньої добудови, що займатиме частину площі на будівлі PARK TOWN.

Головний противник добудови кінозалу — депутат Олег Верес —наголошував, що потрібно рятувати комунальний кінотеатр, а забудовнику згадував «гріхи». Зокрема запитав, чому не збудували залу для міста, яку колись обіцяли перед початком будівництва ТЦ.

На запитання відповів міський голова Анатолій Федорчук: «Коли приміщення здавалося в експлуатацію (2014 рік), змінилося законодавство, яке забороняло брати площі в рахунок пайової участі. Це тягнуло за собою кримінальну відповідальність, тому підприємство сплатило пайову участь — 5 млн грн».

Гору взяла позиція, якою підсумував обговорення член виконкому Микола Стариченко. Він запитав: «Скільки кінотеатрів у Борисполі? Жодного! Людина за свої кошти береться збудувати кінотеатр. У чому тут злочин?».

У підсумку рішення отримало 12 «за». Тож над ТЦ буде надбудова, де розмістяться чотири кінозали, зони відпочинку для дітей і дорослих.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама