Президент В. Зеленський перевірив реконструкцію лікарні в Борисполі

image
19 Лютого 2020, 18:58
Поділитися:

19 лютого Президент України Володимир Зеленський разом із міністром МОЗ Зоряною Скалецькою та головою Київської облдержадміністрації Олексієм Чернишовим відвідали Бориспільську багатопрофільну лікарню інтенсивного лікування. За дорученням Президента в медзакладі роблять капітальний ремонт, який має закінчитися протягом року.

Головний лікар ЦРЛ ознайомив всіх присутніх з перебігом ремонтних робіт. На цей час триває ремонт пологового відділення, замінюється все інженерне обладнання, водопровід, системи опалення та енергопостачання. Незабаром у оновлених кабінетах лікарні запрацюють ендоскопія, бронхоскопія, ЕКГ та УЗД, які нині проводять в непристосованих приміщеннях.

Також присутні ознайомилися з проєктом реконструкції інфекційного відділення. За планом до кінця червня відкриють поліклініку, лікувальний корпус та інфекційне відділення, а пологове – до кінця року.

Окрім огляду лікарні Президент, Міністр, очільник облдержадміністрації, Бориспільський міський голова і голова району поспілкувалися з мешканцями, відповіли на численні запитання, що турбують людей стосовно медичної реформи, будівництва лікарень, вартості лікування, і багато інших. Президент запевнив людей, що по максимуму буде контролювати всі проблемні питання.

Повідомляє Пресслужба КОДА.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація