Наш депутат: Дубинський вважає, що голова фракції “Слуги народу”

image
19 Лютого 2020, 13:43
Поділитися:



Депутат від 94 округу (Обухів – Васильків) Олександр Дубинський заявив, виступаючи в ефірі телеканалу ZIK, що Давид Арахамія насправді є «порохоботом».

Крім того, за його словами, незрозуміло як опинилися в партійному списку «Слуги народу» на парламентських виборах, повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на businessua.com.

За словами народного депутата, який представляє в Раді 9-го скликання партію Володимира Зеленського, цю людину зробили керівником фракції політичної сили президента, і незрозуміло, яким чином він нею керує.
Разом з тим Дубинський вважає, що Арахамія ще недовго залишилося бути керівником фракції «Слуги народу». Раніше він адже сам зізнавався, що його привів Андрій Богдан, не так давно звільнений з посади керівника Офісу президента. Зараз офіс президента очолює Андрій Єрмак, і у нього навряд чи дружні стосунки з людьми свого попередника.

Крім того, Дубинський стверджує, що Арахамія не забезпечує належним чином комунікацію з депутатами фракції, і наочним підтвердженням цього стало провальне голосування по законопроекту про гральний бізнес. при цьому всю провину намагаються перекладати на спікера парламенту.





Source link