Укладено п’ятирічний договір з броварським міським перевізником маршруту «3+9»

image
19 Лютого 2020, 13:08
Поділитися:

18 лютого відбувся конкурс на право здійснення перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування №9. Про це повідомляється на сторінці Броварської міської ради.
Заявку на участь у конкурсі подавав лише один перевізник.
За результатами голосування конкурсної комісії, яку очолював Олександр Резнік, право здійснювати перевезення надано фізичній особі – підприємцю Мохонько В.В., з яким буде укладено договір на здійснення перевезень за цим маршрутом протягом 5 років.

 
Видання «AT BROVARY» поспілкувалось з Мохонько Володимиром Васильовичем, який повідомив, про незмінність у роботі маршруту «3+9».

Як і раніше на маршруті будуть працювати два автобуси марки «Рута» з табличкою «3+9», які будуть здійснювати перевезення пасажирів з 07:07 ранку і майже до восьми вечора з понеділка по суботу включно. Інтервал руху автобусів маршруту №9 буде сягати близько 30 хвилин.

 

Також точилися чутки, що крім маршруту «3+9» в нашому місті можуть запустити додткові маршрутки «2+9».
Ми також поспілкувалися і з перевізником «2-го» міського маршруту Пилипчуком Василем Григоровичем, який підтвердив, що йому пропонували виділити пару автобусів, які будуть об’їжджати вул. Гагаріна через вул. Ярослава Мудрого, але цей варіант він відхилив, назвавши декілька аргументів:

більший кілометраж;
менша кількість пасажирів (через зменшення маршруток «411» більшість їде до зупинок «Варус» та «Порошинка»);
навантаження пасажирів на зупинках в р-ні «Порошинки».

Беручи до уваги останній пункт Пилипчук В.Г. повідомив нас про бажання збільшення кількості автобусів «2-го» маршруту.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed