У Броварах на Масницю відбудеться благочинний ярмарок | Трибуна

image
19 Лютого 2020, 09:09
Поділитися:

1 березня, наступної неділі, в Україні святкуватимуть останній день Масляної. Біля МКЦ «Прометей» організують масові гуляння, під час яких можна буде долучитися до благодійництва – допомогти онкохворим. Про це повідомляє фонд «Інна».

Як зазначають у фонді, задля допомоги своїм підопічним, хворим на рак, під час святкувань на Колодія зорганізують ярмарок хендмейд-товарів. Захід триватиме з 9:00 до 15:00 біля міського культурного центру «Прометей», що на бульв. Незалежності, 4.

Як ідеться в положенні, в програмі проведення ярмарку можуть бути:

хендмейд шопінг стильних сувенірів;
продаж солодощів і випічки;
виставка-продаж товарів офіційних партнерів БФ «Інна» та інше;
майстеркласи для дітей і дорослих з різних напрямків.

Майстри, які мають бажання долучитися, повинні ознайомиться з положенням і заповнити заявку на участь. Вони також мають зробити благодійний внесок – 200 грн за участь у категорії «хендмейд» і 350 грн для інших торговельних організацій.

Усі зібрані під час заходу кошти передадуть на лікування підопічних фонду «Інна» – онкохворих броварців, – зазначають організатори.

Довідки за телефонами: 067-788-94-33 та 067-285-01-42.

Масниця або Масляна, Колодій, Сиропуст, Туриця –  святкування, що тривають протягом останнього тижня перед Великим Постом. Щороку відзначають приблизно наприкінці лютого − на початку березня. За народними уявленнями, цей тиждень є межею між зимою та весною. Головною стравою під час святкувань в українській традиції є вареники з сиром і сметаною.

Читайте також:

Як у Броварах святкували Масляну-2019. ФОТО
Броварський благодійний фонд «Інна» став призером конкурсу «Благодійна Україна-2018»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари