Броварські полісмени виявили автівку з «паленим» алкоголем

image
18 Лютого 2020, 20:28
Поділитися:

17.02.2020 увечері патрульні міста Бровари зупинили за порушення ПДР автомобіль Mercedes-Benz.
Під час спілкування з водієм було помітно, що чоловік нервував. Після чого останньому в порядку ст. 34 ЗУ “Про Національну поліцію” було запропоновано провести візуальний огляд салону та багажника автомобіля на що він погодився.
Під час огляду було виявлено, що водій перевозить безакцизні алкогольні напої, походження яких водій автомобіля пояснити не зміг та не мав жодних дозвільних документів. Тож на місце викликали слідчо-оперативну групу, для проведення подальших дій.

  
У діях чоловіка вбачаються ознаки злочину, зокрема незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів (ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України).
Сьогодні в Україні до 50% алкоголю виготовляється та продається незаконним шляхом і це становить значну проблему, адже незаконні виробники нажаль не розуміють, яку шкоду можуть нанести здоров’ю громадян України.

Тож будьте відповідальними не лишайтесь осторонь, якщо вам стала відома будь яка інформація про випадки порушення законодавства!
А колектив Броварського відділу поліції, в свою чергу, зробить все можливе для того, щоб наше місто стало безпечним.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed