У Броварах затримали «перевізника» безакцизного алкоголю | Трибуна

image
18 Лютого 2020, 19:05
Поділитися:

Правоохоронці Броварського відділу поліції затримали водія, який перевозив безакцизний алкоголь. Про це повідомляє пресслужба відомства на своїй сторінці у ФБ.

17 лютого під час патрулювання міста правоохоронці зупинили за порушення ПДР автомобіль Mercedes-Benz.

Нервова поведінка водія спонукала правоохоронців  провести візуальний огляд салону та багажника автомобіля, на що останній погодився. Візуальний огляд відбувався у порядку ст. 34 ЗУ «Про Національну поліцію».
Під час проведення огляду  багажного відділенні автівки правоохоронці виявили безакцизні алкогольні напої, походження яких водій автомобіля пояснити не зміг та не пред’явив жодних дозвільних документів. Для проведення подальших дій на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Алкоголь-фальсифікатЗа повідомленням поліції, наразі у діях чоловіка вбачаються ознаки злочину, зокрема, незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів (ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України).

Правоохоронці закликають громадян бути відповідальними та обачними, адже майже 50% алкоголю в Україні виготовляється та продається незаконним шляхом і це становить значну загрозу не лише здоров’ю, а й життю громадян.

Фото – Броварський відділ поліції

Читайте також:

Нетверезі за кермом та обіг наркотиків у Броварах: про результати перевірок правоохоронцями
Депутатам представили нового очільника броварської поліції
Алкоголь не має безпечної дози, не рятує від депресії та не подовжує життя

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари