19 лютого у Гостомелі на карантин можуть бути розміщені українці із Китаю

image
18 Лютого 2020, 12:19
Поділитися:

БлогКоронавірус: 19 лютого у Гостомелі на карантин можуть бути розміщені українці із Китаю

Про можливість розміщення 56 осіб у Гостомелі, що перебувають на карантині і, ймовірно, перебувають в зоні ризику від ураження уханського вірусу, заявили одразу декілька джерел.

Київська міська туберкульозна лікарня №2 у Гостомелі Київської області

Розмістити осіб, які прибудуть із Китаю планують у Київській міській туберкульозній лікарні №2, що локально розташована на території селища Гостомель у Київській області. Про це заявила журналіст Ольга Купрієнко. Про допомогу у розголошенні цієї інформації вона попросила у відомого бізнесмена та телеведучого Андрія Пальчевського.

Коронавірус: 19 лютого у Гостомелі на карантин можуть бути розміщені українці із Китаю

Одночасно із цим, про можливість розміщення евакуйованих українців у туберкульозному діспансері, який розташований у Гостомелі, повідомили на телеканалі 1+1 у новинах ТСН.

За інформацією кореспондента ТСН Інни Боднар, раніше евакуйованих українців планували помістити на карантин в санаторії “Пролісок” у Козині під Києвом, але районні депутати терміново скликали позапланову сесію з цього приводу. Там прийняли звернення до Президента і Кабміну, в якому закликали не допустити розміщення потенційно хворих українців з Китаю у них в районі.

Джерело: МИСТОИНФОРМ