20 березня у КОДА відбудеться круглий стіл щодо підвищення якості захисту прав інвесторів та підприємців Київської області

image
19 Березня 2019, 11:33
Поділитися:

Шановні представники ЗМІ!

У середу, 20 березня, о 12:00 у Київській обласній державній адміністрації під головуванням очільника ОДА Олександра Терещука відбудеться засідання круглого столу, спрямоване на підвищення якості захисту прав інвесторів та підприємців Київської області та розвитку співробітництва з визнаними у світі міжнародними інституціями.

Участь у заході візьмуть Президент Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine), представники іноземного та вітчизняного бізнесу, фінансових установ та дипломатичних кіл.

Цілі та завдання круглого столу – обговорення проблеми захисту прав інвесторів та підприємців в Україні та Київської області, шляхи її вирішення за підтримки міжнародної спільноти. Також під час заходу відбудеться презентація ініціативи Київської обласної державної адміністрації зі створення «Офісу захисту прав інвесторів та підприємців Київської області», як пілотного проекту в Україні та підписання меморандуму про співпрацю між Київською ОДА та ICC Ukraine.

Місце проведення: м. Київ, пл. Лесі Українки, 1, Київська обласна державна адміністрація, 7 поверх, каб. №700

Початок заходу: 12:00 (початок реєстрації об 11:30)

Запрошуємо представників преси до участі в заході.

АКРЕДИТАЦІЯ для представників ЗМІ ОБОВ’ЯЗКОВА! Проводиться до 19:00 19 березня за телефонами: (044) 286 80 23, (068) 278 42 87.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація