Фінальний етап Чемпіонату Київської області з футзалу цього року пройде без представника Макарівського району

image
17 Лютого 2020, 13:41
Поділитися:

Фінальний етап Чемпіонату Київської області з футзалу цього року пройде без представника Макарівського району.
СК “Юніор”, що вже четвертий рік захищає честь Макарівщиини на обласному рівні з футзалу не зміг подолати групового етапу, що проходив сьогодні у Вишгороді. Окрім СК “Юніор”, в групі також були СК “Вертикаль-Обухів”, “Джуніорс” (Шпитьки) та “Трудові резерви” (Вишгород).

Склад СК “Юніор” був наступним :
Ярослав Конда (воротар), Олександр Богдюк, Микола Лахтир, Роман Підорін, Ярослав Шалон, Юрій Боримський, Денис Литвин, Артур Харіханов, Руслан Лазебний, Роман Баранович.
Перша гра відбулася між нашою командою та обухівською “Вертикаллю” і повністю пройшла під диктовку “юніорів”. На 7-й хвилині рахунок відкрив Юрій Боримський, а на останніх секундах першого тайму перевагу нашої команди подвоїв Роман Баранович.
Другий тайм розпочався із пропущеного м’яча із зовсім не обов’ язково привещеного штрафного, і після цього “Вертикаль”, яка у першому таймі досить небезпечно огризалася, знітилася, і небезпечних моментів більше не створила. Більше того, їх гравець отримав травму руки (за чутками – перелом), невдало приземлившись на лікоть, а  СК “Юніор” забив ще тричі. Відзначилися Ярослав Шалон, Юрій Боримський та Руслан Лазебний. Вихід у обухівчан 5-го польового гравця на останні 5 хвилин матчу так нічого і не змінив, і “Юніор” переміг з рахунком 5:1.

Після цього вишгородські “Трудові резерви” почергово зазнали двох поразок від “Джуніорса” та “Вертикалі” і відмовилися від матчу з “Юніором”, оскільки шансів на перше місце в групі у них не залишилося.

У матчі з “Джуніорсом” із Шпитьків СК “Юніор” загалом виглядав непогано, однак було помітно, що клас команди Києво-Саятошинського району був на порядок вищим. “Юніор” швидко пропустив, так само швидко зрівняв рахунок завдяки точному удару Юрія Боримського, однак ще до перерви всі питання щодо переможця були зняті : на табло горіли красномовні 1:6. Дгугий тайм був дещо кращим за перший, макарівчани навіть виграли його з рахунком 2:1 (відставання скоротили Денис Литвин і Роман Підорін), та перемогу з загальним рахунком 3:7 святкував колектив Шпитьків. Він таки і вийшов з групи, перегравши в заключному матчі “Вертикаль” з рахунком 6:4. Родзинкою цього матчу стало непрофенсійне суддівство, яке відзначали всі глядачі, і яке спостерігалося загалом протягом всього турніру. При встановленому регламентом таймі в 15 хвилин “Юніор” принаймні у другому таймі з “Джуніорсом” зіграв лише 13 хвилин. Але це, звичайно, навряд чи вплинуло б на підсумок матчу. А от “Вертикаль” двічі відзначилася у першому таймі вже на 16-й хвилині поєдинку. Закінчували команди матч взагалі у форматі 3х3, і не дограли до встановлено регламентом завершення поєдинку 30 секунд…
Ось таким був виступ СК “Юніор” на Чемпіонаті Київської області з футзалу. Тепер “юніори” можуть зосередитися на підготовці до великого футболу. А готуватися є до чого : вперше за 10 років Макарівський стадіон прийматиме Вищу лігу Київської області!

Джерело: Макарів Діловий — Макарів Діловий — Останні новини