На Київщині відбудуться навчання органів управління та сил цивільного захисту щодо дій у разі загрози та виникнення вибуху газу

image
17 Лютого 2020, 13:30
Поділитися:

18 лютого 2020 року об 11:00 у с. Ходасівка Києво-Святошинського району відбудуться навчання щодо ліквідації наслідків вибуху природного газу в житлових і громадських приміщеннях та газопроводах газорозподільних систем із залученням відповідних служб району/міста Київської області.

Участь у навчаннях візьме керівництво Київської обласної державної адміністрації, Києво-Святошинського району та Ходосіївської сільської ради, районна комісія з питань ТЕБ та НС, постійна комісія Києво-Святошинської РДА з питань евакуації, спеціалізовані служби цивільного захисту району, керівний склад та аварійно-рятувальні підрозділи спеціалізованих служб цивільного захисту обласного рівня.

Тема: «Дії органів управління та сил цивільного захисту щодо дій уразі загрози та виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної з припиненням подачі газу в наслідок аварії на магістральному газопроводі та вибухом газу у житловому будинку».

Навчальні цілі:

  1. Відпрацювання злагодженості та оперативності у роботі керівного складу органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Київської області із виконання заходів по локалізації та ліквідації аварійних ситуацій, вибухів, пожеж та надзвичайних ситуацій на об’єктах газового господарства.
  2. Поглиблення теоретичних знань, набутих практичних умінь з управління силами і засобами під час проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, а також їх всебічного забезпечення.

Час проведення: 11:00-13:00

Місце проведення: Києво-Святошинський район, с. Ходосівка, вул. Дніпровське шосе, (біля ЖК «Нова Конча-Заспа» та ТЦ «Мануфактура»).

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація