Під час карантину перевезення школярів за жетонами не здійснюється,

image
15 Лютого 2020, 21:09
Поділитися:



Розрахунок робочих днів по перевезенню учнів проводиться за календарний рік відповідно до навчальних днів, БЕЗ УРАХУВАННЯ канікул, вихідних та святкових днів, днів карантину, інших випадків невідвідування школярами закладів освіти.

Також, посилаючись на РОЗПОРЯДЖЕННЯ виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області №38 від 06 лютого 2020 року «Про тимчасове призупинення освітнього процесу в закладах середньої освіти на території Обухівської міської об’єднаної територіальної громади», повідомляємо про тимчасове призупинення освітнього процесу з 07.01.2020 р. по 14.02.2020 р. в закладах загальної середньої освіти:

  • Академічний ліцей №1 ім. А.С. Малишка Обухівської міської ради Київської області;
  • Академічний ліцей №2 Обухівської міської ради Київської області;
  • Академічний ліцей №3 Обухівської міської ради Київської області;
  • Академічний ліцей №4 Обухівської міської ради Київської області;
  • Академічний ліцей №5 Обухівської міської ради Київської області;
  • Академічний ліцей ім. Володимира Мельника Обухівської міської ради Київської області.

– Виходячи з цього, керуючись Договором між ТОВ «Обухівтранс» і Управлінням освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради, повідомляємо, що на період карантину, канікулів тощо, безкоштовне перевезення школярів з використанням жетонів не здійснюється.

У випадку претензій та пропозицій стосовно порядку здійснення вищезазначених перевезень, встановленого Управлінням освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради, звертайтесь до замовника послуг (тел.: (04572) 6-40-71). ТОВ «Обухівтранс» є виконавцем послуг згідно умов договору, – додали у прес-службі Обухівтрансу.





Source link